banjir banjir....

SALAM 1 MALAYSIA''''.....

alamak....banjir wooo...abis lah aku kena berenag lah balik nie..
depan opis aku dah naik air...
alahamdulilah aku pandai berenag..
tgk gambar nie...mcm ner nie...






ok lah jumpa di lain entry ya...
ni tgh duk pikiq mcm ner nak redah banjir...hihuhuh

sugar glider

salam u all....
entry kali nie aku nak luah kan perasaan hati...
perasaan sedih n hiba kerana ia pergi meninggal kan aku...
apa lah nasib aku...kurang lah 1 lagi sahabat...
bertapa syg nyer aku kat dier..mugkin masa dah sampai untuk dier pergi tinggal kan aku..
OOOWWWWHHHH.....my sugar...kenapa kau leh mati???
sedih tau aku nie..ku belai kau,ku beri makan,ku jaga sangkar kau,segala nyer lah..
tak kesian kat honey ker?kau tinggal kan aku n honey ...oww tidak...
dan sekarang tinggal lah seekor lagi yang bernama honey..
sebagai kenangan ku tatap gambar mu saja...
ni lah gambar kenangan dimana kau berdua..


kini kau telah pergi..



aku pun dah tanam kau..ni ibarat tapak peringatan untuk kau..


rindu lah kat kau...
eh ehe heh..sori lah yer..entry nie ter emosi....
saja nak hibur kan hati n luahan hati...
ok lah aku dah mati ayat nie...
muka jer ganas,dalam hati ada taman,dalam taman ada kolam,dalam kolam ada dugong,..
heheheh ok salam 1 malaysia..

kereta terbakar

salam 1 malaysia...

Apa kabo semua...rasa lama gak tak post entry yg baru..
untuk yang kali nie nak berkongsi tentang kejadian pada 19/12/2010 jam 2.3pagi...
ni membabit kan kemalangan ngeri..
kawan punya lah laju memandu wira gasak sampai rosak(GSR) 2,yerlah nak cepat balik kan.....tetiba jer selepas 1 selekoh mcm bukit chong meng mcm dalm cite intial d jalan jem..ingat kan ada roadblok..kelam kabut gak menarik belt..hahah..tau takut..rupa2 nyer ada sebuah perodua myvi melangar pembahagi jalan dan terbakar..fuh dasyat..api menjulang2..
video
owner keta dah tak nampak..mgkin dah di hantar hospital kot..
erm serik gak lah tgk kejadian 2..tapi kejap jer insaf nyer 2..
heheh..
ok nak bagi pesanan ringkas nie..
memandu secara berhati2..
setiap detik 2 berharga..jgn hampa kan owg yang tersayang.
walau dimana jua kita berada,..keselamatan kena utamakan dahulu ya.
salam dari mr.ice..